Do you have what it takes to join our team?

Nlink.jpg

                   

nLink AS utvikler robotikkløsninger rettet mot bygg- og anleggsbransjen.

nLink er ansett som et knivskarpt og kreativt gründerselskap, og har både vært nominert og vunnet flere gründerpriser for sin mobile borerobot. Denne er likevel kun første steg på veien mot vår visjon “nLink skal revolusjonere byggebransjen”. Ved utgangen av 2018 er vi 13 ansatte. Vi er samlokalisert med vårt søsterselskap Rocketfarm, og sammen danner vi et teknologimiljø på 30 stykk med spisskompetanse innen en rekke tekniske fag. nLink er i kraftig vekst og vi trenger flere ressurssterke medarbeidere på laget.

 

 

LEDIGE STILLINGER

 

Programmerer/utvikler

 

Om stillingen

For å bygge roboter som revolusjonerer byggeplassen, trenger vi å utvide vårt knallgode team med to dyktige programmerere som brenner for fagfeltet sitt, forenkling og automatisering. Du kommer til å jobbe med digitalisering av informasjon om byggeplass fra tegninger og skann av bygg, styringssystemer for posisjonering og styring av roboter, og mye mer. Vi er hele tiden på jakt etter teknologier vi kan bruke for å nå våre mål, og når disse velges til praktisk bruk vil du få mulighet til å jobbe med det også, eksempelvis kunstig intelligens (AI) og ROS, der vi bidrar til open source-miljøet. Du vil jobbe med et spennende og fremtidsrettet konsept hvor du er nær alt som skjer og har mulighet til å bygge solid kompetanse innenfor flere løsninger.

Vi vil snakke med deg som er rå på å programmere moduler som:

  • Består av kode med høy kvalitet og som er vedlikeholdbar

  • Er robuste

  • Fungerer godt i grensesnittet mot andre moduler

Se hele annonsen her.


 

Om Sogndal og miljøet på Fosshaugane Campus

Vårt hovedkontor ligger sentralt i Sogndal på Fosshaugane Campus. Fosshaugane Campus er ikke bare hjemmebane for Sogndal Fotball, men også et bankende, produktivt hjerte bestående av toppidrett, Høgskulen på Vestlandet, privat næringsliv og gründerutvikling. Her i Sogndal finner du et fantastisk friluftsliv knyttet til fjord og fjell, og et aktivitetstilbud uten sidestykke.  

 

Ønsker du å vite mer om vår hverdag i nLink og i Sogndal?

Sogndal er full av produktive og kreative bedrifter innen blant annet filmproduksjon, robotikk og produktdesign. I tillegg liker vi i nLink å gjøre vår egen vri på det tradisjonelle, bare fordi vi kan.

Klikk deg igjennom filmene under og bli bedre kjent med oss og miljøet rundt oss.

 

nLink Borerobot

Julehilsen fra nLink & Rocketfarm AS

17.mai hilsen fra nLink

 

Friluftsliv og ski

Salomon Freeski

Sogndal Feelgood