Do you have what it takes to join our team?

Nlink.jpg

                   

nLink AS utvikler robotikkløsninger rettet mot bygg- og anleggsbransjen.

nLink er ansett som et knivskarpt og kreativt gründerselskap, og har både vært nominert og vunnet flere gründerpriser for sin mobile borerobot. Denne er likevel kun første steg på veien mot vår visjon “nLink skal revolusjonere byggebransjen”. Ved utgangen av 2018 er vi 13 ansatte. Vi er samlokalisert med vårt søsterselskap Rocketfarm, og sammen danner vi et teknologimiljø på 30 stykk med spisskompetanse innen en rekke tekniske fag. nLink er i kraftig vekst og vi trenger flere ressurssterke medarbeidere på laget.

 

 

LEDIGE STILLINGER

 

Daglig leder 

Om stillingen

Som daglig leder for nLink vil du gi retning til og veilede vårt team til suksess og vekst i henhold til vår ambisjon om å digitalisere og automatisere byggebransjen, sammen med vår JV-partner og nye partnere. Du vil ha en senior prosjektleder som er ansvarlig for alle aspekter ved prosjektledelse, disponering av vår tekniske kompetanse og prioritering av ressurser. Ditt ansvar er hovedsakelig innenfor strategi og forretningsutvikling. Dette inkluderer:

 • Strategisk og overordnet ansvar for å sikre vekst i eksisterende drift med vår JV-partner

 • Bidra til å gjøre beslutninger for forretningsutvikling som skal sikre sterk vekst

 • Representere nLink og bygge relasjoner samt forhandle kontrakter med strategiske partnere

 • Strategisk finansiell styring og rapportering til styret og eiere

 • Bidra til å utvikle strategisk markedskommunikasjon som understøtter vår merkevare og markedsposisjon

 • God på å utvikle markedsinnsikt og analyse om robotikk og teknologi innenfor byggebransjen for å utfordre ansatte og eiere

 • Strategisk ansvar for organisasjon og mennesker 

Personlig egenskaper egnet for rollen er:

 • Evne til å raskt sette seg inn i og lære komplekse forretningsscenarier

 • Komfortabel med å kommunisere klart, tydelig og konsistent

 • Nysgjerrig, liker å utforske og begrunne strategiske forretningsmuligheter

 • Fleksibel og tilpasningsdyktig til forandring

 • Engasjert og årvåken

Se hele annonsen her

Prosjektleder

  

Om stillingen

Som prosjektleder/eier har du det forretningsmessige ansvaret og hovedansvaret for fremdrift i nLink sine prosjekter samtidig som du jobber som prosjektleder i utvalgte prosjekter, for eksempel de vi kjører i samarbeid med vår joint venture partner. Du skal sørge for at nLink alltid leverer på avtalt kvalitet, tid og kostnad. 

Du blir endel av ledergruppen, rapporterer til CEO og vil få ansvaret for å lede en egen gruppe som står for prosjektstyring, og derigjennom lede alle prosjekter i nLink. Samtidig deltar du i andre relevante forum for strategisk og operasjonell ledelse av selskapet sammen med øvrige medlemmer av ledergruppen. 

Innenfor nLink sitt arbeid med ny teknologi, nye produkter og nye partnere vil du ha prosjektledelsen og gjennomføringsansvar for å bygge nye nettverk, pleie kunder og samarbeidspartnere i markedet, og jobbe systematisk og målrettet med kundearbeid. I tillegg skal du bidra til utvikling av forretningen gjennom samarbeid, felles metodebruk, analyse og innovasjon, både på strategisk og operativt nivå. Her jobber du spesielt tett med våre kommersielle hoder i forretningsutvikling.

Du vil fungere som tilbudsleder og du vil her bruke dine kontakter innen marked og salgsarbeid.

Det må påregnes reising i Norge og utlandet.

 

Se hele annonsen her.

Utviklere / Programmerere

 

Om stillingen

For å bygge roboter som revolusjonerer byggeplassen, trenger vi å utvide vårt knallgode team med to dyktige programmerere som brenner for fagfeltet sitt, forenkling og automatisering. Du kommer til å jobbe med digitalisering av informasjon om byggeplass fra tegninger og skann av bygg, styringssystemer for posisjonering og styring av roboter, og mye mer. Vi er hele tiden på jakt etter teknologier vi kan bruke for å nå våre mål, og når disse velges til praktisk bruk vil du få mulighet til å jobbe med det også, eksempelvis kunstig intelligens (AI) og ROS, der vi bidrar til open source-miljøet. Du vil jobbe med et spennende og fremtidsrettet konsept hvor du er nær alt som skjer og har mulighet til å bygge solid kompetanse innenfor flere løsninger.


Vi vil snakke med deg som er rå på og stolt av å raskt programmere moduler som:

 • Består av kode med høy kvalitet og som er vedlikeholdbar

 • Er robuste

 • Fungerer godt i grensesnittet mot andre moduler

Se hele annonsen her.


 

Om Sogndal og miljøet på Fosshaugane Campus

Vårt hovedkontor ligger sentralt i Sogndal på Fosshaugane Campus. Fosshaugane Campus er ikke bare hjemmebane for Sogndal Fotball, men også et bankende, produktivt hjerte bestående av toppidrett, Høgskulen på Vestlandet, privat næringsliv og gründerutvikling. Her i Sogndal finner du et fantastisk friluftsliv knyttet til fjord og fjell, og et aktivitetstilbud uten sidestykke.  

 

Ønsker du å vite mer om vår hverdag i nLink og i Sogndal?

Sogndal er full av produktive og kreative bedrifter innen blant annet filmproduksjon, robotikk og produktdesign. I tillegg liker vi i nLink å gjøre vår egen vri på det tradisjonelle, bare fordi vi kan.

Klikk deg igjennom filmene under og bli bedre kjent med oss og miljøet rundt oss.

 

nLink Borerobot

Julehilsen fra nLink & Rocketfarm AS

17.mai hilsen fra nLink

 

Friluftsliv og ski

Salomon Freeski

Sogndal Feelgood